25.03.2015 09:54

'Feyenoord heeft derde trainer voor uitzoeken'

Wiljan Vloet vult zijn tijd sinds zijn vertrek bij Sparta Rotterdam met andere bezigheden. (11-06-2014)
Wiljan Vloet vult zijn tijd sinds zijn vertrek bij Sparta Rotterdam met andere bezigheden. (11-06-2014)

Wiljan Vloet, Wim Rijsbergen en Harm van Veldhoven hebben hun interesse in Feyenoord kenbaar gemaakt. Zij zien volgend seizoen een rol als derde trainer achter Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel wel zitten.

Volgens het Algemeen Dagblad gooiden zij al een visje uit bij technisch directeur Martin van Geel. "De trainer die wij zoeken moet veel ervaring hebben, in de luwte kunnen werken, straks weten wat er speelt op de werkvloer en bovendien moet hij niet meer de ambitie hebben om hoofdtrainer te worden van Feyenoord", zegt Van Geel in dezelfde krant.

Een andere naam die met de functie in verband werd gebracht was die van Stanley Brard. De voormalig hoofd opleidingen van Feyenoord ontkent de geruchten. "Ik zit goed", doelt hij op zijn werk als hoofdopleidingen in Azerbeidzjan bij FC Gabala. De komende dagen verwacht Feyenoord stappen te zetten over de invullen van het derde trainerschap.

Eerder deze week kreeg de trainersstaf van volgend seizoen al behoorlijk vorm, omdat bekend werd dat Giovanni van Bronckhorst het stokje over gaat nemen van Fred Rutten. Van Gastel blijft aan als assistent.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner