26.03.2015 10:34

De Vrij kreeg plaagstootjes van medespelers

Stefan de Vrij (l.) probeert Mohamed Salah (r.) af te stoppen tijdens het competitieduel Fiorentina - Lazio Roma. (09-03-2015)
Stefan de Vrij (l.) probeert Mohamed Salah (r.) af te stoppen tijdens het competitieduel Fiorentina - Lazio Roma. (09-03-2015)

Stefan de Vrij is sinds afgelopen zomer speler van Lazio Roma. De verdediger werd na de 'rellen' van Feyenoord-supporters geplaagd door zijn ploeggenoten bij Lazio.

"De spelers van Lazio Roma maakten er in de eerste dagen volop geintjes over", vertelt De Vrij aan het Algemeen Dagblad. "Dan vroegen ze of ik mee zou betalen aan de schade aan de fontein van Bernini. Dat was overigens wel snel voorbij, hoor. Onze supporters heb ik er helemaal niet over gehoord, die hoopten vooral dat Feyenoord rivaal AS Roma zou uitschakelen."

Feyenoord wordt bovendien verdacht van racisme. Tijdens het thuisduel met AS Roma werd er een plastic banaan op het veld gegooid. "Over die opblaasbare banaan heb ik in Rome trouwens helemaal niemand over gehoord. Ik weet dat het een traditie is in Rotterdam en dat er absoluut geen nare bijbedoelingen aan vast kleven. Feyenoord zal de UEFA moeten overtuigen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner