27.03.2015 20:30

Terugkeer van clubman ook zonder klik reëel

Jeffrey van As (r.) staat tijdens een training van NAC Breda de pers te woord als technisch directeur van de club. (23-06-2013)
Jeffrey van As (r.) staat tijdens een training van NAC Breda de pers te woord als technisch directeur van de club. (23-06-2013)

Het is heel goed mogelijk dat Jeffrey van As terugkeert bij NAC Breda. De ex-technisch directeur van de Eredivisionist werd vorig jaar de laan uit gestuurd door algemeen directeur Justin Goetzee, maar die beseft dat dit misschien wel een fout is geweest.

"Jeffrey is een clubman", erkent Goetzee bij Omroep Brabant. "Dat wij persoonlijk niet klikken is helder, maar van de andere kant moet je ook erkennen dat hij voor NAC Breda met minimale middelen het maximale heeft bereikt", geeft de huidige directeur van NAC Breda toe. 

"Mijn ego zal ik dan ook opzij zetten, mocht Jeffrey terugkeren bij NAC. Daar zal ik nooit voor gaan liggen." Er wordt weer gesproken over een mogelijke terugkeer van Van As, omdat trainer Robert Maaskant daar volgens de geruchten behoefte aan had. De trainer zou Van As al telefonisch benaderd hebben.

"Robert is een enthousiaste man die graag het voortouw neemt en daar is niets mis mee. Hij heeft met Van As gesproken via WhatsApp. Volgens mijn informatie is Jeffrey niet gevraagd terug te keren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner