28.03.2015 11:45

Jean-Paul de Jong niet bezig met FC Utrecht

Jean-Paul de Jong wint als trainer van FC Eindhoven de prijs voor beste trainer van de eerste periode in de Jupiler League. (17-10-2014).
Jean-Paul de Jong wint als trainer van FC Eindhoven de prijs voor beste trainer van de eerste periode in de Jupiler League. (17-10-2014).

De media in Nederland zijn druk bezig met de opvolger van Rob Alflen bij FC Utrecht. De huidige trainer maakte bekend aan het einde van dit seizoen te stoppen bij de Eredivisionist. Namen als Mario Been, Foeke Booy en Jean-Paul de Jong worden genoemd. Laatstgenoemde is vereerd.

"Als het inderdaad zo is dat men aan mij denkt, ben ik vereerd", vertelt de trainer van FC Eindhoven in het Eindhovens Dagblad. "Het is een compliment, ook voor FC Eindhoven. Maar ik heb er nog helemaal niks over gehoord en ben er ook niet mee bezig", laat de oud-voetballer van FC Utrecht echter wel meteen weten.

"Alles is nu gericht op FC Eindhoven. We willen geschiedenis gaan schrijven." De Jong staat met zijn club tweede in de Jupiler League en lijkt zo goed als zeker de play-offs te gaan halen. Hierdoor krijgt FC Eindhoven de kans om voor het eerst sinds 1977 weer uit te komen in de Eredivisie.

De Jong verlengde zijn contract bij FC Eindhoven met één jaar, waardoor hij een doorlopend contract heeft in Brabant. Hierdoor moet De Jong weggekocht worden bij de club uit de Jupiler League. "Als een club concreet wordt, moet die zich eerst bij FC Eindhoven melden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner