29.03.2015 11:32

Kroos is erg kritisch op de Spaanse media

Real Madrid zit in een moeilijke periode. De ploeg verloor El Clásico en staat daardoor tweede in de Spaanse competitie, terwijl het in de Champions League bijna uitgeschakeld werd door Schalke 04. Toni Kroos is niet tevreden over het spel, maar ook zeker niet over de berichtgeving in de media.

"Mensen die mij kennen, weten dat ik geen vlag ben die met de wind meewaait, zoals de media hier soms doen", kraakt hij een kritische noot in diezelfde Spaanse media. "Als je wint is alles goed, maar als je verliest, is alles negatief", klaagt de Duitse international. 

Kroos was een belangrijke pilaar voor het Duitse nationale elftal op het Wereldkampioenschap. Omdat hij tot de finale in Brazilië verbleef, is het voetbaljaar van de Duitser flink uitgerekt. "Het is normaal dat je soms een beetje vermoeid bent, maar tegelijkertijd ben ik op dit moment heel gelukkig bij Real Madrid."

De middenvelder kwam dit seizoen al tot 31 wedstrijden in Spanje en speelde daarnaast elf wedstrijden in de Champions League, Europese Supercup en twee duels op het Wereldkampioenschap voor clubteams.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner