29.03.2015 22:30

Torres kent een emotionele benefietwedstrijd

Fernando Torres keerde zondagmiddag voor even terug op Anfield om samen met sterren als Luis Suárez en Steven Gerrard een benefietwedstrijd te spelen. Voor de Spaanse spits, inmiddels weer terug bij Atlético Madrid, was het een emotionele middag.

"Ik wist niet hoe ik moest reageren, omdat ik niet verwachtte dat ze een liedje gingen zingen die ik nog steeds kan herinneren. Het was gewoon erg emotioneel", vertelt Torres voor de camera van Liverpool TV. "Die 3,5 jaar hebben mijn hele leven veranderd en ik herinner me dat bij elk belangrijk moment dat ene liedje van de fans er was. Om dat nog één keer te horen is iets wat ik nooit meer zal vergeten."

"Ik herinner me de geweldige wedstrijden die we hier hebben gespeeld in de Champions League en het gevecht voor het kampioenschap en trofeeën. Iedereen weet dat de Liverpoolfans een klasse apart zijn en voor mij zijn dagen zoals deze dingen waar ik normaal gesproken alleen maar over kan dromen. Het is gewoon geweldig om hier te kunnen zijn. Ik wil iedereen bedanken voor het warme welkom."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner