01.04.2015 13:46

Wens in vervulling: "Het is groot nieuws"

Viktor Elm (l.) van AZ Alkmaar wint een kopduel van Vitesse-speler Davy Pröpper (r.). (13-03-2015)
Viktor Elm (l.) van AZ Alkmaar wint een kopduel van Vitesse-speler Davy Pröpper (r.). (13-03-2015)

De transfer van Viktor Elm naar het Zweedse Kalmar FF heeft wat los gemaakt. Bij hem zelf, maar ook in de omgeving van Kalmar. Elm is namelijk herenigd met zijn broers Rasmus en David. 

Elm rondde eind maart zijn transfer van AZ naar Kalmar af. Mogelijk komt hij zaterdag tegen Helsingborgs met zijn beide broers in actie. Een echt debuut voor Kalmar wordt dat niet, omdat de broers Elm in het verleden al voor de club uit Zweden spelen.

Met de terugkeer van Viktor naar Kalmar is een wens in vervulling gegaan. Vooral de hereniging met Rasmus doet hem goed. "Toen hij in januari bij Kalmar tekende wilde ik niets liever dan weer terugkeren naar waar het voor ons allemaal begon. Ik had nog niet gedacht dat het er zo snel van zou komen, maar toen Rasmus eenmaal had getekend, voelde ik dat het dichtbij was", zegt Viktor in het Algemeen Dagblad.

Als het aan de broers komen ze zaterdag meteen binnen de lijnen. "Ik ben net mijn pak aan het passen. Alles wordt hier in gereedheid gebracht om zaterdag te kunnen spelen. Rasmus en ik op het middenveld, David in de aanval. Ze kijken er hier naar uit. In Kalmar is het groot nieuws. Alleen hier hoor. Niet in het hele land. Kalmar ligt wat ver af van de belangrijke steden", aldus Viktor.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner