01.04.2015 16:29

De Graafschap moet smaakmaker weer missen

Dean Koolhof is in extase na zijn doelpunt tegen Fortuna Sittard. (28-4-2014)
Dean Koolhof is in extase na zijn doelpunt tegen Fortuna Sittard. (28-4-2014)

Dean Koolhof heeft dit seizoen maar weinig geluk. De smaakmaker van De Graafschap is opnieuw uit de roulatie. Deze keer weerhoudt een hamstringblessure hem van spelen.

De aanvallende middenvelder moet waarschijnlijk de twee wedstrijden van komend weekend missen. De Graafschap speelt tegen Helmond Sport en op tweede paasdag tegen FC Volendam. "We wachten op de uitslag van een MRI-scan, dan weten we meer", laat trainer Jan Vreman weten aan Omroep Gelderland. 

Door verschillende tegenslagen kwam Koolhof nog maar twaalf competitiewedstrijden in actie. Daarin was hij wel drie keer trefzeker. Meer duels zaten er niet in voor Koolhof, omdat hij eind 2014 geopereerd werd aan zijn enkel. Later kwam daar ook nog eens de ziekte van Pfeiffer bij.

Koolhof is een jeugdproduct van De Graafschap. Hij is vanuit de jeugd door komen stromen naar het eerste team. De speler droomt ervan om met De Graafschap in de Eredivisie te spelen. Dat is een mogelijkheid, omdat De Graafschap uitzicht heeft op de play-offs voor promotie naar de Eredivisie.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner