01.04.2015 20:01

"Wil niet overkomen als geldbeluste speler"

Raheem Sterling beweert dat het geld geen rol speelt in zijn besluit om eventueel te verlengen bij Liverpool. De talentvolle tiener kreeg een lucratieve aanbieding van de club, maar dat interesseert de Engelsman niet.

"Ik wil niet overkomen als een geldbeluste twintiger", vertelt Sterling tegenover de BBC. "Ik wil gezien worden als een kind dat van voetbal houdt. Het gaat me al helemaal niet om het geld. Ik wil het hebben over prijzen winnen in mijn carrière. Ik ben niet geïnteresseerd in hoeveel auto's ik zal rijden of hoeveel huizen ik bezit. Ik wil gewoon op mijn best zijn", aldus de jongeling.

Volgens trainer Brendan Rodgers heeft de beslissing van Sterling niets te maken met zijn ontevredenheid bij de club. Ook het mislopen van de Champions League is geen issue. "Dat is volgens mij het probleem niet. Ik denk dat Raheem zich puur wil concentreren op het voetbal. In plaats daarvan wordt hem in interviews telkens gevraagd naar zijn contract."

Arsenal zou ook graag gebruik willen maken van de diensten van de rappe aanvaller. Sterling is daar blij mee, maar wil daar verder niet op in gaan. "Ik voel me erdoor gevleid, maar ik sluit me er helemaal voor af. Ik zal mijn best doen tegen Arsenal, ik zal me niet verstoppen. Ik wil gewoon lekker voetballen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner