04.04.2015 22:33

Levante wint cruciaal duel in Primera División

Levante heeft in de strijd tegen degradatie uit de Primera División een cruciale overwinning geboekt bij UD Almeria. De eindstand in Estadio de los Juegos Mediterráneo was 1-4. Dat was in belangrijke mate te danken aan David Barral. Hij scoorde driemaal.

De andere treffer was van Victor Casadesús. De Israëliër Tomer Hemed deed als enige iets terug namens de thuisclub. Hij benutte halverwege de tweede helft bij 0-3 een strafschop. Veel hoop kreeg Almeria er niet door.

Levante staat met 28 punten nu boven de streep. De zorgen voor Almeria (25) namen toe. Alleen Granada (23) en Córdoba (18) presteerden tot dusver minder. De hekkensluiter verloor zaterdag thuis met 0-2 van Atletico Madrid. Antoine Griezmann en Saúl maakte de doelpunten al voor rust. De Madrilenen namen daardoor de derde plaats over van Valencia.