06.04.2015 21:20

Real houdt de situatie van Sterling in de gaten

Zinedine Zidane heeft toegegeven dat Real Madrid bezig is met het scouten van Raheem Sterling. De talentvolle aanvaller van Liverpool heeft voorlopig nog geen handtekening gezet onder een nieuw contract in Engeland.

"Er zijn maar erg weinig spelers in de wereld die Real Madrid beter kunnen maken, dus het is logisch dat we de progressie van de beste, jonge spelers in de wereld bekijken", geeft de Fransman, die trainer is van het beloftenelftal in Spanje, toe tegenover de Guardian.

"We weten wie Sterling is en natuurlijk bekijken we hem", gaat de oud-sterspeler verder, "We kijken veel jonge spelers in Europa. Als we dan het gevoel hebben dat ze Real Madrid wat te bieden hebben, nemen we contact op met de club en proberen we de volgende stap te maken."

Het contract van Sterling loopt nog drie jaar door, waardoor Liverpool de hoofdprijs kan vragen als een club zich meldt bij de club. Sterling speelde dit seizoen al het bizarre aantal van 44 wedstrijden in de hoofdmacht van de ploeg, waarin hij tien keer trefzeker was.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner