09.04.2015 13:36

Wenger: "Beste spelers niet meer verkopen"

Jack Wilshere wordt in de Engelse media veelvuldig in verband gebracht met een verkoop aan Manchester City, maar tegenover Sky Sports laat Arsenal-coach Arsène Wenger donderdag weten dat zijn club spelers van het kaliber Wilshere niet meer hoeft te verkopen. 

Manchester City wil zijn elftal verjongen en is in zijn zoektocht uitgekomen bij onder anderen Wilshere. De Engels international speelt al sinds zijn negende voor de club uit Londen en als het aan Wenger ligt, blijft dit nog even zo. "We zijn niet meer in een positie waarin we onze beste spelers hoeven te verkopen", aldus de trainer van Arsenal. Ook liet hij zijn licht schijnen over de berichtgeving in de Engelse tabloids: "We kunnen tijdens een persconferentie niet van elke krantenkop een heel issue maken over zaken die niet waar zijn."

Wilshere kampte de laatste maanden met een blessure en maakte deze week zijn rentree in het beloftenelftal van de Gunners. In november van het vorige jaar speelde de middenvelder zijn laatste wedstrijd in de Premier League, maar hij keert dus spoedig terug in het eerste van Arsenal. Dit tot vreugde van Wenger: "Iedereen kan erg belangrijk zijn aan het einde van het seizoen, ook Wilshere." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner