09.04.2015 14:43

Di Natale: "Sánchez is beter dan Neymar"

Op de vraag wie hij beter vindt, Alexis Sánchez of Neymar, antwoordde Antonio di Natale dat hij de Chileen de beste vindt. Tegenover het Engelse Mirror legt hij zijn keuze uit.

"Als ik zou moeten kiezen, zou ik kiezen voor Sánchez want hij is wat harder", legt Di Natale uit waarom hij de speler van Arsenal beter vindt dan FC Barcelona-aanvaller Neymar. Di Natale speelde eerder vijf jaar samen met Sánchez bij het Italiaanse Udinese voordat de Chileen naar Barcelona verkaste in 2011. Di Natale, inmiddels gestopt als voetballer, speelde in zijn langdurige carrière samen met grote namen als Alessandro del Piero en Francesco Totti. Des te opmerkelijker is zijn uitspraak dat hij Sánchez de beste voetballer vindt met wie hij ooit samenspeelde.

"Ik heb met veel kampioenen gespeeld, maar hij (Sánchez) is de beste en hij bewijst het door te presteren bij grote clubs als Barcelona en Arsenal", aldus Di Natale. "Ik was verbaasd over zijn technische vaardigheden. Hij deed dingen met de bal die men eerder zou verwachten van een jongleur dan van een voetballer. Wat me echter vooral verbaasde is de manier waarop hij elke dag met zijn werk als voetballer bezig is", zo besluit de voormalig spits van Udinese. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner