09.04.2015 20:45

Suikeroom van FC Utrecht teleurgesteld in Oar

Tommy Oar (l.) houdt de bal aan zijn voet tijdens FC Utrecht - FC Dordrecht. Jeffry Fortes gaat het duel aan. (15-02-2015)
Tommy Oar (l.) houdt de bal aan zijn voet tijdens FC Utrecht - FC Dordrecht. Jeffry Fortes gaat het duel aan. (15-02-2015)

Tommy Oar zal volgend seizoen niet meer in het shirt van FC Utrecht voetballen. Omdat zijn contract afloopt, vertrekt de Australische voetballer transfervrij uit de Domstad. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren is daar allesbehalve blij mee.

"Ik heb alles in het werk gesteld om die jongen zich hier thuis te laten voelen, ik heb zelfs zijn vrienden Adam Sarota en Michael Zullo mee laten komen", kijkt Van Seumeren, die met financiële injecties FC Utrecht meerdere malen uit de brand hielp, terug in Forza, het supportersblad van de club. 

"Ik heb hen zelfs nog in één van mijn huizen laten wonen toen ze hier niet gelukkig waren en ze voorgesteld aan mijn familie. Als je dan de club en mij zo de rug toekeert door geheel gratis de deur uit te lopen, dan ben ik heel teleurgesteld." Oar kwam in 2010 over vanuit Australië en speelde inmiddels honderd wedstrijden in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner