09.04.2015 20:59

Topscorer is erg benieuwd naar de Eredivisie

Sjoerd Ars scoorde als spits van NEC aan de lopende band in de Jupiler League. De topscorer van de competitie werd kampioen met de Nijmegenaren en gaat dus naar de Eredivisie volgend seizoen. Gek genoeg speelde hij nog nooit in die competitie. De interesse van Ars is gewekt.

In de Voetbal International werd de makkelijk scorende aanvaller gelinkt aan Feyenoord. "Feyenoord is natuurlijk een heel ander niveau, maar ik ben wel erg benieuwd naar de Eredivisie", vertelt de spits in datzelfde blad. Met meer dan 130 doelpunten in minder dan 250 wedstrijden heeft Ars laten zien dat hij makkelijk scoort, maar in de Eredivisie speelde hij nog geen enkele wedstrijd.

"Het is er nooit van gekomen, alleen bij De Graafschap, maar dat seizoen was ik net geblesseerd." Ars hoopt het nieuwe seizoen fris aan te gaan en zijn eerste speelminuten op het hoogste voetbalniveau te maken. "Mooi dat het er toch nog eens van komt. Ik heb nooit echt veel gepland, je weet het in het voetbal natuurlijk nooit."

Zijn contract bij NEC loopt door tot medio 2016 en door zijn goede prestaties ligt een transfer op de loer. "Maar ik ga er toch van uit dat ik hier volgend jaar nog ben. Ik heb het geweldig naar mijn zin bij NEC."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner