11.04.2015 18:10

Advocaat keihard onderuit met Sunderland

Trainer Dick Advocaat is zaterdag hard onderuit gegaan met Sunderland. De Hagenaar zag zijn ploeg voor eigen publiek verliezen van Crystal Palace (1-4)

Sunderland incasseerde vlak na rust drie doelpunten binnen vijf minuten. Glenn Murray tekende in de 48e minuut voor de openingstreffer. Vervolgens trof Yannick Bolasie tweemaal doel. De middenvelder uit Congo maakte na ruim een uur zijn derde doelpunt van de wedstrijd. Patrick van Aanholt voetbalde de hele wedstrijd voor Sunderland, dat in de slotminuut Connor Wickham nog zag scoren.

Sunderland boekte vorige week nog een luid bejubelde zege op Newcastle United (1-0). Dat was de eerste overwinning onder Advocaat, die zijn nieuwe club in de Premier League moet houden.