11.04.2015 19:18

Lima en Lewis terug in basis FC Dordrecht

Tom van Weert (r.) en Josimar Lima (l.) gooien de beuk erin tijdens het competitieduel FC Dordrecht - Excelsior. (24-01-2015)
Tom van Weert (r.) en Josimar Lima (l.) gooien de beuk erin tijdens het competitieduel FC Dordrecht - Excelsior. (24-01-2015)

Josimar Lima en Fernando Lewis keren zaterdagavond terug in de basis bij FC Dordrecht, dat in Breda aantreedt tegen NAC. Lima stond een tijdje aan de kant met een knieblessure, maar is nu dus weer fit. Dat hij weer hersteld is, komt goed uit.

Zijn plaatsvervanger van de laatste weken, Ilias Haddad is namelijk geschorst. Samen met William Troost-Ekong zal Lima vanavond weer het centrale duo achterin vormen. Zoals gezegd start ook Fernando Lewis weer in de basis, vorige week tegen Heracles Almelo ontbrak hij met griep. Nu krijgt hij de voorkeur boven Giovanni Korte, die hem vorige week verving.

Aan de kant van NAC Breda zijn er geen wijzigingen in de basiself. De ploeg van Robert Maaskant treedt aan met dezelfde elf namen als afgelopen week tegen sc Heerenveen. Dat betekent dat Mats Seuntjens ook nu de geblesseerde Erik Falkenburg zal vervangen.

Vanaf 19.45 is deze wedstrijd LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner