13.04.2015 15:31

Aanvaller verkiest NEC boven VfB Stuttgart

NEC-spelers Giovanni Gravenbeek (l.) en Anthony Limbombe (r.) in de kampioensfeer. (03-04-2015)
NEC-spelers Giovanni Gravenbeek (l.) en Anthony Limbombe (r.) in de kampioensfeer. (03-04-2015)

Anthony Limbombe werd onlangs kampioen met NEC Nijmegen. De Belgische aanvaller staat in de belangstelling van het Duitse VfB Stuttgart, maar de Belg verkiest een langer verblijf bij NEC boven een transfer naar Duitsland.

"Ja, dat heb ik ook vernomen", bevestigt Limbombe de belangstelling van Stuttgart tegenover Omroep Gelderland. "Nee, ik hoef niet weg. Ik denk dat ik hier blijf. Ik wil graag met NEC de Eredivisie in." De aanvaller vertrok afgelopen zomer van Racing Genk naar NEC. De Belg zag geen toekomst voor zichzelf weggelegd bij de Belgische subtopper, maar doet het in Nederland uitstekend.

Limbombe was dit seizoen verantwoordelijk voor dertien treffers en acht assists, maar over zijn optreden tegen De Graafschap was hij niet helemaal tevreden. "Ik had een paar goede momenten. Mooie acties en in de combinatie, al was het ook wat minder soms bij balverlies", aldus de Belg, die wel tevreden is over zijn eerste seizoen in Nederland. "In totaliteit mag ik er blij mee zijn. Ik heb een redelijk goed seizoen gespeeld, maar het belangrijkste was promoveren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner