16.04.2015 15:54

Twente-speler geschrokken van brief van fans

Fans van FC Twente verstuurden een brief naar Alfred Schreuder waarin zij vroegen om ontslag van de trainer. Diezelfde brief is doorgedrongen tot de selectie. Linksback Robert Schilder schrok er een klein beetje van. 

"Ik had natuurlijk wel begrepen dat de supporters niet tevreden zijn", aldus de back tegen TC/Tubantia. De fans zijn vooral ontevreden dat de ploeg niet goed speelt, weinig punten pakt en dat er bijna geen binding is met het grote publiek. "Het zijn onrustige tijden. Dat is duidelijk. Het is voor iedereen heel vervelend. Vooral voor de mensen op het kantoor en voor de supporters."

Twente kreeg zes punten in mindering vanwege de slechte financiële situatie, maar zelfs al had het die niet gehad dan had het niet hoger gestaan dan een achtste plek. Door de puntenmindering staat het op een elfde plek. "Wij blijven hard trainen en onze wedstrijden spelen. Zo proberen wij nog een beetje positiviteit teweeg te brengen. Dat is het enige dat wij als spelers kunnen doen, ook richting de fans."  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner