17.04.2015 13:49

Ludieke actie PSV-fans richting Heerenveen

Joey van den Berg zei voor de grap dat hij voor tien kratten bier wel van PSV zou verliezen komende zaterdag. Dat heeft hij geweten ook. Enkele PSV-fans kwamen met een ludieke actie. 

Twee PSV-supporters pakten vrijdagmorgen de auto en reden naar Heerenveen. Op weg naar Joey van den Berg en in de kofferbak twintig halve kratten bier. Joey van den Berg kan de actie wel waarderen. "Laten we voorop stellen dat we het hier niet voor doen", aldus de middenvelder tegen Heerenveen TV. "Eigenlijk zat ik nog op een bod van Ajax te wachten, maar die is nog niet binnen. Het zijn leuke wedstrijden. Dat is een goede motivatie. Als de wedstrijd begint, dan zal het wel iets sfeervoller zijn dan normaal gesproken."

Komend weekend is Serdar Gözübüyük de scheidsrechter. De vorige keer kreeg Joey van den Berg daar de rode kaart van. "Misschien moet ik die kratjes aan hem geven", zegt hij met een grote lach. Van den Berg grapt verder. "Ik zal wel even een Turks woordje met hem vooraf spreken en dan moet het wel goedkomen, denk ik", zegt hij met een knipoog.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner