22.04.2015 18:22

Robben aan de bal bij Bayern München

Arjen Robben is weer een stapje dichter bij zijn rentree. De aanvaller van Bayern München mocht woensdag op het trainingsveld met de bal aan de slag. Robben is herstellende van de buikspierblessure die hij op 22 maart opliep. Hij hervatte begin deze week de training op het veld, al traint hij nog niet met de groep mee.

De topschutter van Bayern leefde dinsdag op de tribune in München intens mee met zijn ploeggenoten tijdens de return in de kwartfinale van de Champions League tegen FC Porto. Robben vierde alle doelpunten uitbundig, want dankzij de indrukwekkende overwinning (6-1) plaatste de Duitse kampioen zich voor de halve finales. "Dan ben ik er weer bij", zei de Groninger.

Voor de blessure van Robben staat een hersteltermijn van zes weken, vier daarvan zijn inmiddels voorbij. Robben sluit niet uit dat hij volgende week tijdens de halve finale van het Duitse bekertoernooi tegen Borussia Dortmund al zijn rentree kan maken. "Maar het moet wel verantwoord zijn, want ik wil geen terugslag krijgen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner