23.04.2015 15:47

Excelsior-doelman bevestigt interesse PSV

PSV heeft interesse in Excelsior-doelman Gino Coutinho. De doelman is in het bezit van een aflopend contract. De keeper vertelt zelf over de interesse van de club waar hij ooit zijn jeugdopleiding genoot. 

Excelsior strijdt nog volop tegen degradatie en dat wil Coutinho eerst te zien voorkomen. "Er staat nog een gesprek op het programma (met PSV), maar eerst wil ik het seizoen bij Excelsior goed afsluiten", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

PSV heeft op dit moment al doelman Jeroen Zoet eerste keus, daarachter zit Remko Pasveer. Coutinho is echter niet van plan om als derde doelman naar Eindhoven te vertrekken. "Dat klopt, maar ik ga er niet heen als derde doelman. Ik ben iemand die knokt, ik wil daar de strijd aangaan. Ik ga dan als één van drie doelmannen."

Coutinho is een oude bekende van PSV. Hij keepte tot en met 2003 voor PSV en genoot daar een deel van zijn jeugdopleiding. In 2003 vertrok hij naar Den Bosch. Daarna vervolgde hij zijn loopbaan bij NAC, Vitesse, Den Bosch, ADO en nu keept hij bij Excelsior. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner