23.04.2015 22:03

Wedstrijd van Lens snel voorbij na rode kaart

Na een stevige tackle en een slecht uitgevoerde schwalbe is de wedstrijd van Jeremain Lens (r.) al na veertig minuten voorbij. De Nederlandse aanvaller haalt de rust niet en moet de rest van de wedstrijd vanuit de catacomben bekijken. (23-04-2015)

Jeremain Lens is donderdagavond in de return van de kwartfinale in de Europa League tussen Dinamo Kiev en Fiorentina van het veld gestuurd door een dubieuze beslissing van scheidsrechter Jonas Eriksson. Hij gaf de Nederlandse aanvaller in de veertigste minuut de tweede gele kaart voor een vermeende schwalbe in het strafschopgebied van de Italianen.

In het eerste duel was de voormalig PSV'er nog de gevierde man vanwege een doelpunt. De wedstrijd vorige week in Kiev eindigde in 1-1.