25.04.2015 09:35

De Jong nog niet volledig akkoord met Utrecht

Jean-Paul de Jong heeft naar eigen zeggen nog geen overeenkomst bereikt met FC Utrecht. De hoofdtrainer van FC Eindhoven is bij de Domstedelingen in beeld om assistent-trainer te worden. Utrecht bereikte al wel een akkoord met de werkgever van De Jong.

"Het is zo dat FC Utrecht zich gemeld heeft bij de club, daar is overeenstemming over een transfersom", begint de oefenmeester tegenover FOX Sports. "Na deze overeenkomst die zij samen hebben, krijg ik nu de kans om gesprekken aan te gaan en die gesprekken lopen nu. Daarin hebben we nog een aantal punten met elkaar te bespreken en het kan zomaar zijn dat er volgende week nieuws is."

Samen met Eindhoven legde De Jong vrijdag beslag op de vierde periodetitel in de Jupiler League. Bij FC Utrecht moet hij de assistent van Erik ten Hag worden. De Jong wilde niet zeggen of hij Utrecht om de garantie heeft gevraagd ooit als hoofdtrainer bij de formatie aan de slag te mogen. "Ik denk dat we daar later wel over naar buiten zullen treden hoe dat eruit komt te zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner