25.04.2015 17:49

Allegri: "Kan niet beter bij Juventus"

Als het een beetje meezit, kan Juventus zondag al de vierde landstitel op rij vieren. En anders pakt de wit-zwarte brigade komende week wel de 'Scudetto'. "We hebben geen haast", zei trainer Massimiliano Allegri. "We willen gewoon punten blijven pakken, dan komt het kampioenschap vanzelf."

Juventus speelt zondag de derby van Turijn tegen Torino. De Italiaanse kampioen heeft aan kop van de Serie A vijftien punten voorsprong op Lazio en AS Roma, met nog zeven wedstrijden te gaan. "We hebben nog zes punten nodig", weet Allegri. "Ik denk niet dat we zondag al kampioen worden, ik heb daar eerlijk gezegd zelfs niet eens aan gedacht. Maar winst van de derby zou ons wel weer een stap dichterbij brengen."

De 'Oude Dame' koerst niet alleen af op titelprolongatie, maar staat ook in de halve finale van de Champions League (tegen Real Madrid) en de finale van de Coppa Italia. Allegri: "Het kan niet beter bij Juventus. De kritiek die we deze week kregen na de 0-0 tegen AS Monaco is daarom niet helemaal terecht, het ging toen puur om het resultaat. En de resultaten kunnen niet beter."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner