26.04.2015 22:54

Real boekt benauwde zege bij Celta de Vigo

Real Madrid heeft zondagavond druk weten te houden op koploper FC Barcelona, zij het met moeite. De Madrilenen wonnen bij Celta de Vigo met 4-2. Door de zege verkleinde Real het gat met Barça weer tot twee punten. Barcelona won zaterdag met 2-0 bij stadgenoot Espanyol.

Noliot zette Celta na negen minuten verrassend op voorsprong. Toni Kroos en Javier 'Chicharito' Hernández bogen dat binnen een kwartier om naar de 2-1-voorsprong voor Real. Nog binnen het half uur stond het 2-2 door een treffer van Santi Mina. James Rodríguez zette Real vlak voor rust opnieuw op voorsprong.

Hoewel Celta in de tweede helft aandrong op de 3-3, viel het doelpunt aan de andere kant. Hernández tekende met zijn tweede doelpunt van de avond voor 2-4.