28.04.2015 11:55

Leeds United wil trainer Hasselbaink hebben

Jerrel Hasselbaink tijdens een fotoshoot voor zijn oude club FC Antwerp. (16-09-13)
Jerrel Hasselbaink tijdens een fotoshoot voor zijn oude club FC Antwerp. (16-09-13)

Jimmy Floyd Hasselbaink presteerde prima als voetballer voor onder andere Atlético Madrid en Chelsea, maar als trainer doet de oud-voetballer het ook goed. Hij promoveerde met Burton Albion en nu wil Leeds United hem als nieuwe trainer aanstellen.

Dit bevestigt de zaakwaarnemer van Hasselbaink in de Engelse media. Burton Albion komt dit seizoen nog uit in de League Two, het vierde profniveau in Engeland, maar promoveert volgend seizoen naar de League One. Een competitie hoger speelt Leeds United dit seizoen. Met een vijftiende plek staat de ploeg echter in de middenmoot van de Championship.

"Ze hebben interesse getoond, maar er is nog niets beslist. Dat is alles wat ik er over kan zeggen", vertelt de zaakwaarnemer van Hasselbaink in de Yorkshire Evening Post. De oud-voetballer speelde twee seizoenen in het shirt van Leeds United, dat toen nog uitkwam in de Premier League. Na 34 doelpunten in twee seizoenen verkaste hij naar Atlético Madrid, waar hij na één seizoen een transfer richting Chelsea verdiende.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner