30.04.2015 14:16

'Raiola naar PSV voor gesprek over Afellay'

Een hereniging tussen Ibrahim Afellay en PSV lijkt weer een stap dichterbij. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de speler, zou richting Eindhoven komen om een oriënterend gesprek te houden.

De middenvelder gaf zelf eerder aan dat hij open staat voor een terugkeer naar Eindhoven. Trainer Phillip Cocu gaf op zijn beurt ook goedkeuring aan een mogelijke transfer. Raiola zou volgens Voetbal International een oriënterend gesprek hebben gepland met de club om te kijken of er verdere aanknopingspunten zijn. PSV zou de middenvelder in ieder geval niet als buitenspeler willen halen, maar als middenvelder. De transfer zou ook los staan van een eventueel vertrek van Georginio Wijnaldum. 

Afellay vertrok in 2011 naar Barcelona. De international raakte daar echter tot twee keer toe zwaar geblesseerd aan zijn knie. Hij werd verhuurd aan Schalke 04, maar dat werd geen succes. Dit seizoen is hij kampioen van Griekenland geworden met Olympiakos, maar hij staat nog steeds onder contract bij Barcelona. Die verbintenis loopt in juni van 2015 af, waardoor hij gratis kan vertrekken. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner