30.04.2015 15:17

Koeman mist sterspeler rest van het seizoen

Ronald Koeman moet het dit seizoen stellen zonder zijn sterspeler Morgan Schneiderlin. De Fransman is geblesseerd en kan de laatste vier duels in de Premier League niet meespelen. 

"Hij is vier of vijf weken uitgeschakeld", zo zegt de trainer tijdens de persconferentie van Southampton. De trainer weet dat hij tegen Sunderland ook niet kan beschikken over Dušan Tadić. 

Koeman speelt dit weekend tegen Sunderland. Eerder dit seizoen won het met 8-0. Koeman verwacht niet dat dat dit keer weer gebeurd. "We hadden toen ongelooflijk veel hulp van de spelers van Sunderland. Dat was zo raar. Eigenlijk speelde wij niet zo heel goed toen", weet hij nog goed. Koeman verwacht ook dat de inbreng van Dick Advocaat zal helpen. "Hij is een man die veel ervaring heeft in diverse omstandigheden. Na zaterdag wens ik hem het allerbeste. Hij zal vechtlust brengen bij Sunderland om ze in de Premier League te houden." 

Southampton heeft twee overwinningen nodig om zeker te zijn van Europees voetbal, terwijl Sunderland op plek achttien staat. Op die plek degradeert het. Op nummer zeventien staat Leicester City met één punt meer dan Sunderland. 

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner