04.05.2015 11:27

Madrid-held: "In voetbal kan het snel gaan"

Javier Hernández blijft nuchter onder de goede prestaties van hemzelf. Hij verwacht namelijk dat hij straks weer op de bank terecht komt. De Mexicaan kent zijn plek in het team van Carlo Ancelotti.

"Het is een moeilijk seizoen voor me", zegt de aanvaller tegen BeIN Sport. "Maar in het voetbal kan het snel gaan. Heel erg snel. Gelukkig is dat gebeurd, ik heb nu meer kansen om te spelen."

Chicarito werd matchwinner in het Champions League-duel met Atlético Madrid. De Mexicaanse spits scoorde de winnende treffer, waardoor Real Madrid nu tegen Juventus in de halve finale staat. "Veel mensen dachten dat ik hier al klaar was. Maar je moet je kop nooit laten hangen. Mijn ouders hebben mij dat geleerd."

De positiviteit van de aanvaller werd beloond en hij is dan ook gelukkig in Madrid. "Ik leer hier elke dag en wordt een betere voetballer, daar ben ik God dankbaar voor. Bij Real Madrid is er nou eenmaal veel concurrentie. Natuurlijk ben ik niet blij als ik op de bank zit, maar ik geniet ook weer van elke minuut die ik speel. Ik ga er vanuit dat als Karim Benzema weer fit is, dat hij weer speelt. Hij maakt ook een goed seizoen door."

Voorlopig kan Chicarito nog wel rekenen op speelminuten. Karim Benzema is geblesseerd achtergebleven in Madrid. Real Madrid speelt dinsdagavond het duel tegen Juventus in Turijn. 

Gareth Bale is wel opgenomen in de twintig man tellende selectie. De Welshman maakte zaterdag in het competitieduel met Sevilla als invaller zijn rentree na een kuitkwetsuur. Hij gaf meteen de voorzet waaruit Cristiano Ronaldo de 3-1 maakte. Het duel werd door Real met 3-2 gewonnen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner