04.05.2015 15:37

Lukkien: "We hebben het met z'n allen geflikt"

Albert Rusnák is het goudhaantje bij FC Groningen. De linkspoot scoort twee keer in de bekerfinale tegen PEC en pakt daarmee de eerste prijs in de geschiedenis van Groningen.  (03-05-2015)
Albert Rusnák is het goudhaantje bij FC Groningen. De linkspoot scoort twee keer in de bekerfinale tegen PEC en pakt daarmee de eerste prijs in de geschiedenis van Groningen. (03-05-2015)

FC Groningen won zondagavond de beker, maar volgens assistent-trainer Dick Lukkien had dat niet gekund zonder de supporters. De fans van Groningen verdienen volgens Lukkien dan ook de complimenten.

"De Cup gaat mee naar Groningen, dat is geweldig", aldus de assistent-trainer op de clubsite van de Groningers. "We hebben het met z'n allen geflikt en zijn onderdeel van de historie geworden. We hebben historie geschreven in een fantastische ambiance. De sfeer is De Kuip was onvoorstelbaar: zo moet een bekerfinale ook zijn. Ik heb er echt van genoten. Een heel groot compliment voor alle supporters."

Aankomend weekend neemt Groningen het wéér op tegen PEC Zwolle. "Dat is best apart. Als je vooraf moet kiezen, dan komt de bekerfinale natuurlijk op de eerste plaats, maar nu we de Cup hebben gepakt, ben ik bang dat het zondag opnieuw een mooi feest wordt. De sfeer zit lekker in de ploeg en we willen in de laatste thuiswedstrijd in ons eigen stadion opnieuw vol gas geven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner