04.05.2015 16:31

Newcastle United blijft achter coach staan

John Carver blijft voorlopig aan als coach van Newcastle United. De manager van 'The Magpies' ligt fel onder vuur door de slechte resultaten van de afgelopen weken, maar de directie van de club sprak maandag het vertrouwen in hem uit. Dat maakte de club kenbaar in een statement op de website.

Carver nam onlangs het stokje over van Alan Pardew die vertrok naar Crystal Palace. Sindsdien vallen de resultaten in Newcastle tegen. Er werd al zeven keer op rij verloren, maar afgelopen weekend kwam daar een achtste keer bij. Newcastle United verloor met 3-0 van Leicester City. Door die slechte prestaties is de club gezakt naar de vijftiende plek op de ranglijst, slechts twee punten boven de gevreesde degradatiestreep.

Er zijn nog drie speelronden te gaan in de Premier League, waardoor Newcastle United serieus rekening moet houden met degradatie. Newcastle United speelt nog tegen West Bromwich Albion, Queens Park Rangers en West Ham United. Bij de Noord-Engelse clubs staan de Nederlanders Vurnon Anita, Siem de Jong, Daryl Janmaat en Tim Krul onder contract. De Jong maakte onlangs zijn eerste doelpunt voor de club, maar kon tegen Swansea City een nederlaag niet voorkomen.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner