08.05.2015 19:28

Kieboom vervangt geschorste Kortsmit in goal

Roy Kortsmit geeft zijn ploeg aanwijzingen tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - FC Emmen. (07-12-2014)
Roy Kortsmit geeft zijn ploeg aanwijzingen tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - FC Emmen. (07-12-2014)

Vrijdagavond is Ricardo Kieboom de logische vervanger van de geschorste Roy Kortsmit in de goal van Sparta Rotterdam. Tevens voert Alex Pastoor nog twee wijzigingen door. De Graafschap start met de gebruikelijke elf namen.

Kortsmit kreeg tijdens de 1-5 overwinning bij FC OSS op slag van rust rood en kon inrukken. Hij is voor twee wedstrijden geschorst en wordt tegen De Graafschap vervangen door Ricardo Kieboom die tegen Oss ook al de tweede helft keepte. In de verdediging heeft Pastoor geen plek voor Rick Ketting die start op de bank. Hij wordt vervangen door Daniël Breedijk. Ook voor Youri Loen is geen plek in de basis. Op zijn plek staat Pieter Nys.

De opstelling van Jan Vreman kent geen verrassingen. Hij begint met dezelfde elf als een week eerder tegen Fortuna Sittard. Die elf wonnen toen met 3-0 van Fortuna en dus ziet Vreman geen reden om wijzigingen door te voeren. In de verdediging is wederom een plaats ingeruimd voor Bart Straalman. De achttienjarige verdediger tekende deze week een contract voor twee seizoenen bij de Superboeren.

Sparta - De Graafschap is hier  live te volgen! 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner