09.05.2015 10:50

ADO-doelman haalt snoeihard uit naar club

Martin Hansen baalt van het feit dat hij nog steeds geen nieuw contract voorgelegd heeft gekregen van ADO Den Haag. De Deense doelman beschikt bij de Residentieclub over een verbintenis tot 2016. Daarin is destijds een optie voor nog twee seizoenen opgenomen.

ADO is vooralsnog niet van plan om de genoemde optie te lichten. "Nu zit ik gefrustreerd in de kleedkamer met spelers om mij heen die veel meer verdienen, maar helemaal niets om deze club geven", vertelt de sluitpost in gesprek met Omroep West. 

"Ik wil met deze club naar de top vijf en daar stop ik heel veel extra tijd in. Maar als je onze aanvoerder dan tussen de wedstrijden door op zijn telefoon bezig ziet denk ik: rot op", zo steekt Hansen zijn onvrede over Roland Alberg niet onder stoelen of banken.

De doelman kan naar eigen zeggen niet goed leven van zijn huidige salaris. "Ik kan niet eens mijn twee kinderen iedere dag in de kinderopvang plaatsen omdat dit te duur is", gaat hij verder. "Het gaat niet zozeer om geld, maar om de waardering. Mijn hart ligt hier en ADO heeft alles om een grote club te worden. Weet je wat het probleem is? Hier zitten niet de juiste mensen in de leiding van de club."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner