11.05.2015 09:41

De Vrij: "Heb Marco een berichtje gestuurd"

Stefan de Vrij is blij met zijn landgenoot Marco van Ginkel. De middenvelder van AC Milan scoorde tegen AS Roma en bewees daarmee het Lazio van De Vrij een grote dienst. 

Mede dankzij de goal van Van Ginkel verloor AS Roma met 2-1 van AC Milan. De twee ploegen uit Rome strijden om de tweede plek in de Serie A en een nederlaag van AS Roma was daarbij zeer welkom. "Ik heb Marco direct een berichtje gestuurd", zegt De Vrij tegen FOX Sports. 

"Het was ook dubbelop. Ik kan het goed met hem vinden. Ik heb hem daarom gefeliciteerd met zijn doelpunt én bedankt. Het kwam ook ons zeker goed uit."

Heel veel effect had het niet. Lazio verloor zondagavond zelf van Inter en daardoor blijft de marge tussen de twee ploegen hetzelfde. AS Roma staat tweede met 64 punten, Lazio volgt met 63. 

Stefan de Vrij lijkt dit seizoen niet meer te kunnen spelen. Hij is geblesseerd aan de knie. "Dat is zeker balen. Ik kan niet zeggen wanneer ik weer kan spelen", aldus de Oranje-international die een goed debuutjaar kent bij Lazio. "k heb veel geleerd en ben echt een betere verdediger geworden. Ik ben heel blij met deze stap, die ook goed heeft uitgepakt. Speculaties over een transfer hoor je wel vaker. Ik weet er niets vanaf en ben ook heel erg gelukkig bij Lazio."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner