11.05.2015 23:02

Doellijntechnologie doet Arsenal das om

Arsenal heeft maandag op curieuze wijze verloren van Swansea City. De gasten uit Wales stonden vrijwel de hele tweede helft onder druk, maar maakten vijf minuten voor tijd de enige treffer: 0-1.

De kopbal van invaller Bafetimbi Gomis leek door doelman David Ospina uit de hoek te worden getikt, maar de bal bleek volgens de doellijntechnologie wel degelijk over de lijn te zijn geweest. Scheidsrechter Kevin Friend kon dan ook niets anders doen dan naar de middenstip wijzen.

Door de nederlaag verzuimde Arsenal op gelijke hoogte te komen met nummer twee Manchester City. De voorsprong op nummer vier Manchester United blijft twee punten. De ploeg van trainer Arsène Wenger heeft ten opzichte van die ploegen nog wel een duel tegoed. Swansea nadert nummer zes Tottenham Hotspur en nummer zeven Southampton op de ranglijst.