14.05.2015 09:45

Evra over Suárez: "Ik zal zijn hand schudden"

Juventus kwalificeerde zich woensdagavond voor de finale van de Champions League. FC Barcelona deed dat een dag eerder. Daardoor staan op 6 juni Patrice Evra en Luis Suárez tegenover elkaar.

In het verleden werd Suárez, als speler van Liverpool, eens geschorst voor acht duels omdat hij Evra (destijds speler van Manchester United, red.) 'negro' zou hebben genoemd. De eerstvolgende keer dat beide spelers elkaar tegenkwamen weigerde de Fransman bovendien om de hand van Suárez te schudden "Iedereen heeft me die vraag al gesteld. Ik zal zijn hand schudden, maar ik zal er op het veld zeker voor zorgen dat hij voelt dat ik er ben", citeert Voetbal International de verdediger.

"Het is niet erg dat iedereen me naar Suárez vraagt. Dat hoort erbij. Maar ik vind het veel belangrijker dat we in de finale staan. En dan zien we wel wat er in Berlijn voor ons op het menu staat", aldus Evra, die denkt dat Juventus een kans maakt. "Ook Lionel Messi, Suárez en Neymar zijn maar mensen. Mensen vergeten wel heel gemakkelijk dat Juventus over heel veel ervaring en voormalig Champions League-winnaars beschikt. Ik geloof zeker in onze kansen. Anders had ik wel gevraagd aan de trainer of hij voor mij wil gaan spelen. Ik kijk uit naar mijn vijfde finale."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner