15.05.2015 17:52

FC Oss met gewijzigde defensie tegen VVV

Paul Kok (l.) heeft zojuist de  1-1 gescoord, VVV-Venlo-speler Danny Post (r.) vraagt zich af hoe het mogelijk is dat de spits zo vrij staat.
Paul Kok (l.) heeft zojuist de 1-1 gescoord, VVV-Venlo-speler Danny Post (r.) vraagt zich af hoe het mogelijk is dat de spits zo vrij staat.

Met een aangepaste verdedigingslinie trekt FC Oss ten aanval om de laatste strohalm te pakken die recht geeft op de volgende ronde van de play-offs voor een plek in de Eredivisie.

Paul Kok, linksback en doelpuntmaker in de eerste onderlinge wedstrijd, moet de wedstrijd in Venlo aan zich voorbij laten gaan met een schorsing. Kok pakte in Oss tweemaal de gele kaart en wordt vanavond vervangen door Dean van der Sluys. Daarnaast missen de Brabanders Rick Stuij van den Herik. De verdediger kampt met een hoofdblessure en wordt vervangen door Jeffrey Ket.

VVV Venlo kampt daarentegen met een luxeprobleem nadat Robin Buwalda is teruggekeerd van een buikblessure. De centrale verdediger neemt de plek in van Jeffrey Altheer. Verder treedt VVV ongewijzigd ten tonele om een 1-2 voorsprong uit Oss te verdedigen.

De wedstrijd is hier live te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner