16.05.2015 11:08

Ziyech: "Voor ons eergevoel willen we winnen"

Hakim Ziyech heeft naar eigen zeggen nog geen enkel moment spijt gehad van zijn transfer naar FC Twente. De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van sc Heerenveen naar Enschede. Sportief en financieel gezien gaat het dit seizoen echter slecht met de Tukkers.

"Totaal niet en ook nooit gehad", vertelt Ziyech aan de Leeuwarder Courant. "Ik heb, toen ik nog bij Heerenveen speelde, goed nagedacht over Twente. Dat doe ik altijd als ik een belangrijke keuze moet maken. Hoe kan ik dan spijt hebben? Dat het in de praktijk anders is bij de club dan mij destijds werd voorgespiegeld, staat daar los van vind ik."

De kans is aanwezig dat Ziyech deze zomer verkocht moet worden. "Ik hoef in principe niet per se weg, maar ik weet natuurlijk niet wat er allemaal nog gaat gebeuren bij de club", gaat de spelverdeler verder. FC Twente sluit het seizoen af tegen de oud-werkgever van Ziyech. "Voor ons eergevoel willen we winnen, maar de meeste ploegen hebben het moeilijk in Heerenveen. Dat weet ik als geen ander."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner