17.05.2015 14:12

Maaskant kiest voor 'niet-fitte' aanvaller

NAC-trainer Robert Maaskant maakt toch gebruik van Guyon Fernandez. De coach baalde er van dat zijn spits niet fit is, maar in het laatste Eredivisieduel start de aanvaller in de basis. 

In de winterstop werd Fernandez naar Breda gehaald, maar hij kon nog geen potten breken. Maaskant klaagde openlijk dat Fernandez niet fit is. Met de nacompetitie op komst zet de trainer de spits toch in de basis. 

Het is niet de enige opvallende keuze. Maaskant zet Ruben Ligeon ook op de bank. De huurling van Ajax wordt vervangen door Sepp de Roover. Jelle Ten Rouwelaar staat 'gewoon' op het doel. De doelman kreeg flink wat kritiek te verwerken, maar Maaskant houdt vertrouwen in zijn doelman. 

Een andere doelman wordt wel vervangen. Bij opponent FC Groningen speelt Peter van der Vlag. Sergio Padt zit op de bank. Voor de Groningers staat er niks meer op het spel. Voor NAC eigenlijk ook niet. Het kan de nacompetitie voor degradatie niet meer ontlopen, maar moet hierna dus nog wel enkele belangrijke duels spelen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner