18.05.2015 16:02

Debutant Víctor Valdés: "Een geweldig gevoel"

Víctor Valdés debuteert namens Manchester United tijdens het competitieduel Manchester United - Arsenal FC. (17-05-2015)
Víctor Valdés debuteert namens Manchester United tijdens het competitieduel Manchester United - Arsenal FC. (17-05-2015)

Víctor Valdés staat sinds januari onder contract bij Manchester United. De Spaanse doelman mocht afgelopen zondag eindelijk debuteren namens 'The Red Devils', aangezien eerste doelman David De Gea geblesseerd uitviel. 

"Het voelde goed", vertelt de goalie op de clubsite van Manchester United. "David vroeg plotseling om een wissel en voordat ik het wist stond ik op het veld. Het gaf me een fijn gevoel om op het veld van Old Trafford te staan en de fans gaven me een warm welkom. Daarom kan ik blij zijn."

"Ik ben niet blij met het resultaat" vervolgt Víctor Valdés. "Maar ik ben wél blij dat ik heb mogen debuteren. Het gebeurde allemaal ontzettend snel. David was naar de kant gelopen en ineens riep iemand 'Víctor, je moet erin.' We hebben geweldige fans. Als je moet invallen en je wordt zo toegejuicht dan geeft dat een voetballer een geweldig gevoel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner