19.05.2015 15:13

"Sterling moet gewoon zijn mond houden"

Raheem Sterling zou volgens de geruchten willen vertrekken bij Liverpool. De Engelsman heeft een nieuw contractvoorstel van The Reds geweigerd en stuurt aan op een vertrek. Dat valt verkeerd bij clublegende Jamie Carragher. 

Carragher analyseerde de situatie voor Sky Sports. "Raheem Sterling is een goede jongen. Je hoort hem niet, hij is niet arrogant en hij is bezeten van voetbal", opent Carragher. "Maar dat een mannetje van twintig jaar zo omgaat met een contractvoorstel van Liverpool, dat maakt me gewoon boos. Hij moet van manager veranderen. Voor de rest is het gewoon een goed mannetje."

Sterling zou een voorstel hebben gehad van bijna € 180.000,- per week. Sterling weigerde. "Maar misschien gaat het hem helemaal niet om het geld, maar wil hij om de prijzen spelen en in de Champions League", aldus Carragher. "Bij Liverpool hadden ze de kans om een prijs te winnen. Ze stonden in de halve finale van de FA Cup tegen Aston Villa. Waar was Sterling toen? Als je prijzen wil winnen, dan moet je dat verdienen in grote wedstrijden. Wat deed Liverpool in de Champions League? Niks. Wat deed Sterling? Precies, ook niks."

Carrager sluit zijn kritiek af met een flinke uitsmijter: "Als je hebt gepresteerd wat hij heeft gedaan dan kan dat bijna niet slechter. In dat geval moet je je mond houden en gewoon voetballen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner