23.05.2015 20:03

Juventus gaat door met winnen

Met de landstitel en Italiaanse beker al op zak gaat Juventus gewoon door met winnen. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri zette zaterdag de voorlaatste competitiewedstrijd, tegen Napoli, in winst om: 3-1. De beslissing viel in het laatste kwartier, via doelpunten van Stefano Sturaro en Simone Pepe (strafschop).

Drie dagen na de gewonnen finale van de Coppa Italia tegen Lazio (2-1 na verlenging) had Allegri heel wat basisspelers op de bank gezet, onder wie Andrea Pirlo, Carlos Tévez en Giorgio Chiellini. Zij zagen hoe Roberto Pereyra de Italiaanse kampioen na twaalf minuten op voorsprong zette. Napoli kwam kort na rust langszij via David López, die scoorde uit de rebound van een door Lorenzo Insigne gemiste strafschop. De nummer vier van de Serie A ging echter in de slotfase alsnog onderuit.