26.05.2015 12:26

Oud-Ajacied droomt van de Eredivisie

De Graafschap viert de treffer van Vincent Vermeij (l.) tijdens het play-offduel Go Ahead Eagles - De Graafschap. (25-05-2015)
De Graafschap viert de treffer van Vincent Vermeij (l.) tijdens het play-offduel Go Ahead Eagles - De Graafschap. (25-05-2015)

Vincent Vermeij slaagde niet als voetballer van Ajax, maar mogelijk staat de spits binnenkort toch in de Eredivisie. De boomlange Vermeij vecht met De Graafschap voor promotie naar de Eredivisie.

"Over zes dagen zouden we in de Eredivisie kunnen staan", zegt Vermeij op de clubsite van de Doetinchemmers. "In de laatste paar weken werd het geloof in een goede afloop steeds groter. Dat valt ook te zien aan de supportersaanhang. Het is heel mooi dat we in de finale staan", aldus Vermeij, die in Deventer op de bank moest plaatsnemen, maar toch uitgroeide tot matchwinner.

"Een enorme ontlading, erg mooi dat ook de assist van een andere invaller (Lion Kaak, red.) kwam", vervolgt Vermeij zijn verhaal. "Het was pas mijn derde balcontact in de wedstrijd. Bij de eerste verloor ik een kopduel, uit de tweede ontstond de corner en het derde balcontact was het doelpunt", aldus Vermeij, die weet dat FC Volendam de volgende tegenstander is. "FC Volendam heeft een andere speelstijl dan Go Ahead Eagles en is een scorende ploeg. Je zou zeggen dat het, na de duels met Go Ahead, makkelijker zou moeten zijn. Dat moet donderdag en zondag blijken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner