27.05.2015 20:07

Vedettes in basis Europa League-finale

Woensdagavond moet het gebeuren in het Narodowy Stadion te Warschau. Voor zowel Dnipro als Sevilla staat de belangrijkste wedstrijd van het jaar op het programma, namelijk de eindstrijd van de Europa League. Beide coaches starten dan ook met de sterkst denkbare opstelling.

Zo beginnen aan de kant van Dnipro Dnipropetrovsk topscorer Nikola Kalinic (drie goals) en Matheus in de voorhoede. Dat betekent dat Valeri Luchkevych en Evgen Seleznev naast coach Miron Markevich op de reservebank mogen plaatsnemen. Verder staat natuurlijk dé absolute topspeler Evgen Konoplyanka in de basis. De middenvelder met  nummer tien op de rug is de hoop van Oekraïne.

Aan de kant van de Spanjaarden kiest coach Unai Emery voor oudgediende Reyes. De 31-jarige Spanjaard speelde voor grote clubs als Arsenal en Real Madrid en moet met zijn ervaring Sevilla op sleeptouw nemen vanavond. De overige tien spelers zijn geen verrassingen. Zo hebben kersverse internationals van Spanje doelman Sergio Rico en aanvaller Aleix Vidal ook een plek in de beginopstelling.

De wedstrijd is vanaf 20:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner