28.05.2015 12:24

Graafschap-smaakmaker speelt met injectie

Lars Lambooij (l.) duelleert met Dean Koolhof (r.) tijdens het play-offduel De Graafschap - Go Ahead Eagles. (22-05-2015)
Lars Lambooij (l.) duelleert met Dean Koolhof (r.) tijdens het play-offduel De Graafschap - Go Ahead Eagles. (22-05-2015)

 

De Graafschap-smaakmaker Dean Koolhof kampt met een knieblessure, maar de linkspoot kan tijdens de finaleronde van de play-offs om promotie/degradatie toch gewoon in actie komen namens de 'Superboeren'.

"Ik heb voor Go Ahead Eagles een spuit in mijn knie laten zetten voor verdoving", vertelt Koolhof aan Omroep Gelderland. "Dat ben ik nu weer van plan, want ik kon vrij bewegen en alles doen. Ik zou dus kunnen spelen", aldus Koolhof, die verbetering ziet. "Het gaat ook al stukken beter. Mijn knie kon ik eerst niet buigen. Nu wel weer, hoewel het nog wel wat gevoelig is. Maar ik wil mijn steentje bijdragen aan het team."

De smaakmaker van De Graafschap is optimistisch. "Iedereen gelooft in promotie. We zijn heel dichtbij en moeten er volle bak voor gaan in twee duels. Ik hoop dat we de supporters in elk geval een mooie wedstrijd kunnen laten zien", aldus Koolhof, die weet dat voetbal weer leeft in de Achterhoek. "Ook voor ons als groep is dat mooi om te horen. Voetbal is een raar wereldje. Het kan heel snel veranderen. Iets is top en een paar uur later is het weer helemaal niks."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner