28.05.2015 19:00

Maaskant houdt Sarpong op de bank

Jeffrey Sarpong druipt het veld af na afloop van het Eredivisie-duel tussen NAC Breda en PEC Zwolle. (25-01-14)
Jeffrey Sarpong druipt het veld af na afloop van het Eredivisie-duel tussen NAC Breda en PEC Zwolle. (25-01-14)

Hoewel Jeffrey Sarpong weer terug is gekeerd in de wedstrijdselectie van NAC Breda, kiest trainer Robert Maaskant er voor om de middenvelder op de bank te laten beginnen. Bij Roda JC krijgt Henk Dijkhuizen de voorkeur boven Martijn Monteyne.

NAC Breda wil zichzelf vanavond tegen Roda JC een goede uitgangspositie verschaffen voor de alles beslissende wedstrijd van aankomende zondag. De terugkomst van Jeffrey Sarpong, die de vorige ontmoeting met VVV-Venlo moest laten schieten, is daarbij een welkome versterking. Toch begint de middenvelder vanavond op de bank. Maaskant kiest voor een middenveld met Uroš Matić, Demy de Zeeuw en Divine Naah.

Bij Roda JC heeft er één wijzing plaatsgevonden in vergelijking met de vorige ronde in de play-offs met FC Emmen. Waar Martijn Monteyne eerder de rechtsback was, staat nu Henk Dijkhuizen op zijn plek. Dijkhuizen verving Monteyne afgelopen maandag een kwartier voor tijd. Nu start Dijkhuizen in de basis. Verder geen verrassingen bij de ploeg van Rick Plum. 

De wedstrijd is LIVE te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner