29.05.2015 14:35

Statement NAC: "Zijn niet bezig met feest"

Het publiek uit Breda gaat uit zijn dak tijdens het play-offduel Roda JC Kerkrade - NAC Breda. (28-05-2015)
Het publiek uit Breda gaat uit zijn dak tijdens het play-offduel Roda JC Kerkrade - NAC Breda. (28-05-2015)

De clubleiding van NAC Breda weigert op de zaken vooruit te lopen. Na de 0-1 zege van donderdag bij Roda JC lijken de Bredanaars via de nacompetitie op weg naar handhaving. Supporters vinden dat reden voor een feestje, de club zelf (nog) niet.

De supportersgroep Yellow Black Army riep via Facebook op om handhaving te vieren op de Bredase Grote Markt. In een statement van NAC blijkt dat een dergelijk feest niet aan de orde is bij de club.

"NAC is momenteel niet bezig met wat voor feest dan ook. Wij hebben zondag eerst een van de belangrijkste voetbalwedstrijden van de recente geschiedenis goed te doorstaan", schrijft NAC volgens BN/De Stem in een statement. Zondag staat in het Rat Verlegh stadion de return met Roda JC op het programma.

"Mocht blijken dat er na afloop aanleiding is om dit gezamenlijk te vieren, dan zal NAC in en rond het stadion faciliteren dat er op gepaste wijze afscheid genomen kan worden van deze selectie. Alles wat er vanuit daar gebeurt, laten we over aan de spontaniteit."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner