06.06.2015 09:00

Spaanse competitie lonkt voor Van der Vaart

Rafael van der Vaart heeft momenteel enkele clubs voor het uitkiezen. Niet alleen Ajax zit achter de diensten van de middenvelder aan. Ook Real Betis voegt de Nederlander graag aan zijn selectie toe. 

Zijn zaakwaarnemer Rob Geerlins bood Van der Vaart met succes in Spanje aan. Van der Vaart beschikt over een aflopend contract bij Hamburger SV. "Ik wil natuurlijk eerst duidelijk hebben of een speler hier graag wil speler. Daarom wil ik eerst met diegene praten, waarna we pas een beslissing nemen. Elke speler die hier naartoe komt moet ambitie hebben en bijzonder graag willen winnen", zo vertelt hoofdtrainer Pepe Mel aan El Desmarque.

"Van der Vaart heeft dat; zijn ambitie is om het EK 2016 te spelen. Er is dus een kans, hij is één van de spelers waarin we interesse hebben", gaat de keuzeheer verder. "Het is belangrijk dat we voor 15 augustus het geraamte van de ploeg hebben staan. We zijn daar druk mee bezig en ik hoop dat na maandag alles versnelt. Over tien dagen kunnen er de nodige ontwikkelingen zijn."

Real Betis kroonde zich afgelopen seizoen tot kampioen in de Segunda División, waardoor het na de zomer weer op het hoogste niveau in Spanje speelt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner