07.06.2015 10:07

"Ik speel al vanaf mijn tiende bij deze club"

Mitchell Paulissen voelt er vooralsnog niets voor om Roda JC Kerkrade in te ruilen voor een andere club. De middenvelder promoveerde dit seizoen met de Limburgers naar het hoogste niveau. Als kind van de club wil hij nu ook in de Eredivisie bij Roda blijven spelen.

"Ik speel al vanaf mijn tiende bij deze club", vertelt Paulissen in gesprek met Voetbal International. "Mijn doel was om in één jaar terug te keren in de Eredivisie. Dat is zo belangrijk voor de club én mijn eigen ontwikkeling. En dan? Voorlopig ligt mijn toekomst hier. Ik heb sowieso nog een eenjarig contract. Roda JC is mijn club. Ik ga nu even kort op vakantie, maar eigenlijk heb ik alweer zin om te beginnen. Met Roda de Eredivisie in."

Roda JC moest de play-offs winnen om dit seizoen in de Eredivisie te spelen. Gemakkelijk was het afgelopen seizoen dan ook niet voor Roda JC. "In de play-offs zijn we naar elkaar toegegroeid. Eén team, één doel", reageert de 22-jarige Paulissen. De middenvelder kwam voor zijn werkgever tot negen doelpunten en zes assists.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner